23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia 14/10/2008       Tema: Millorant  Mollet
Êxit de la concentració del 10 d'octubre !
IxM presenta 7000 signatures per salvar les Puneres

Tres-centes persones han acompanyat a Independents per Mollet (IxM) en el lliurament al registre municipal de l’ Ajuntament de la ciutat de les 7000 signatures recollides en el marc de la seva campanya “Salvem el Pla de les Pruneres com aparcament gratuït”, que van qualificar  de la campanya més important i amb més suport de tota la història de la ciutat”.

Els independents molletans, han explicat que des que van posar en marxa aquesta campanya, per oposar-se a la pretensió municipal de suprimir l’aparcament gratuït del Pla de les Pruneres, per construir-hi un aparcament soterrat de pagament, amb la meitat de les places actualment existents, “el malestar ciutadà no ha fet més que créixer”.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) va assenyalar que mai una formació política o entitat de la ciutat havia aconseguit un nivell de suport tan alt contra un projecte de l’Ajuntament que pretén suprimir 1000 places d’aparcament gratuïtes, sense donar cap alternativa als ciutadans i en un context de crisi econòmica creixent, i el Govern no pot mirar seguir mirant cap a una altra banda com si aquí no passés res”. 

Carrasco, ha assenyalat també que avui hem plantat a les seves orelles, 7000 veus, 7000 crits que recorden que els que manen han de deixar de fer-ho d’esquenes als ciutadans, i han de solucionar els problemes que tenim, enlloc d’augmentar-los. I Mollet té avui un greu problema d’aparcament, que s’agreujarà encara més si suprimeixen aquestes 1000 places gratuïtes de les Pruneres.”

El president d’Independents per Mollet (IxM) va agrair la col·laboració de “totes les persones, voluntaris, comerciants, i simpatitzants sense el treball dels quals hauria estat impossible aconseguir un nombre tant alt de suports” i va agrair especialment “el suport valent de la secció local d’EUiA,amb la que s’obre una nova etapa que pot ser molt positiva per la ciutat, així com de molts membres d’altres forces polítiques d’esquerres de la ciutat”, que també van ser present ahir a l’acte.

Avui és un gran dia, és el dia de la dignitat. Esperem que els que manen també siguin dignes dels càrrecs que els hi hem confiat temporalment. Hem sortit al carrer per defensar una ciutat per viure i no una ciutat només per veure, com ens volen  imposar, per reclamar que s’aturi el projecte de pàrking de pagament i es reobri les Pruneres com aparcament gratuït i espai multiusos al servei dels ciutadans, va assenyalar Carrasco, al seu parlament final, que va cloure convidant als ciutadans a “estar alerta, a la resposta de l’Equip de Govern ( PSC-CiU), perquè si ens donen l’esquena haruem de tornar a sortir al carrer”.
 
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics