23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


Notícia  introduïda el dia: 22/10/2006       Tema: Drets Personals
      El Govern incompleix l'acord per editar paperetes     
   electorals en Braille pels invidents


Independents per Mollet (IxM) ha denunciat que el Govern de l’Estat no ha fet res per a donar compliment a l’acord del Congrés dels Diputats, impulsat per diferents grups parlamentaris i un col·lectiu ampli d’entitats entre les que es troba la formació molletana, per tal de procedir a la  modificació de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG), per permetre a les persones invidents, fer servir a les diferents convocatòries electorals, paperetes amb inscripcions en Braille.  

Els independents molletans, que han vingut desenvolupant durant els darrers tres anys, una extensa campanya sobre aquesta qüestió, amb accions informatives, edició de materials, propostes i iniciatives, han recordat que el ple de l’Ajuntament de Mollet, va aprovar per unanimitat, al setembre del 2004, una moció d’Independents per Mollet ( IxM), que instava el Govern i les Corts espanyoles a modificar la normativa electoral, per tal de resoldre aquest greuge.

El president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha recordat que arran de l’aprovació d’aquesta proposta al Parlament espanyol, es va contemplar tal i com proposava Independents per Mollet  (IxM)incloure marques Braille a les paperetes electorals, amb les sigles identificatives de cada formació, i establir l’obligació de l’administració de garantir la seva disponibilitat en tots els col·legis electorals on es constati, mitjançant l’ampliació de les dades del cens electoral, la presència de persones electores invidents o amb un alt grau de discapacitat visual”.

Carrasco ha denunciat que “un any després d’això, no s’ha mogut res, malgrat que s’ha disposat de diferents oportunitats per a endegar una primera posada en pràctica” i que “les bones paraules i les promeses dels grans partits han quedat en no res, perquè quan s’han engegat les maquinàries electorals s’han tornat a oblidar dels drets d’un col·lectiu molt important, com el que representen les persones invidents”.

El responsable dels independents molletans, ha explicat que si el Govern i els partits del Parlament espanyol haguessin complert amb el seu compromís, “les persones cegues, podrien exercir, ni que fos com a experiència pilot en aquestes eleccions del proper dia 1 de novembre, el seu dret a vot en igualtat de condicions que la resta d’electors, de manera individual, lliure i secreta, sense haver d’estar obligats per llei a servir-se d’una tercera persona, per fer-ho”.

Independents per Mollet ( IxM) ha fet una crida a les persones invidents o amb discapacitat visual important “a fer constar a les actes de votació del proper dia 1 de novembre que no poden exercir el seu dret a un sufragi  lliure, individual i secret, per la manca de paperetes adaptades en sistema Braille”, i ha anunciat que portaran a terme accions locals a l’efecte de recordar que “no hi ha més cec que qui no hi vol veure”.  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics