23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia 25/03/2009       Tema: Millorant Mollet
IxM acusa el Govern d'actuar com a " tril.lers "
anunciant ara una reserva de peatge a la B-500

Independents per Mollet (IxM) ha mostrat avui la seva “total oposició” la intenció de la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques ( DPTOP) del Govern català, de reservar espai al projecte de reforma de la carretera B-500, entre Badalona i Mollet del Vallès, per a la possible ubicació de barreres de peatge.

Els independents molletans han fet pública aquesta valoració, arran de fer-se pública la finalització de l’estudi del projecte de reforma d’aquesta via, encarregat per part del DPTOP a l’empresa TABASA. -que gestiona els Túnels de Vallvidrera, amb uns dels peatges més cars de Catalunya.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) ha acusat el Govern de la Generalitat d’actuar “com fan els tril.lers amb aquest projecte, marejant l’opinió pública i amagant les seves intencions sota una moratòria, per després treure la boleta del cubilet en forma d’imposició d’un nou peatge”.

Carrasco, ha denunciat que la reserva d’espai per a peatge en aquesta via, “rebla el clau del greuge que pateix Mollet i la zona del Baix Vallès, respecte a les infraestructures viàries de pagament, perquè no tan sols no han suprimit el peatge de l’autopista C-33 com havien promès els partits del govern tripartit, sinó que ara amenacen amb castigar-nos amb un de nou a la B-500 per anar a Badalona”.

El president d’IxM, ha assenyalat que l’anunci d’aquesta reserva per a peatge, “deixa sense credibilitat als dirigents del PSC de la zona, que fins i tot des d’una de les poblacions més afectades, Sant Fost de Campsentelles, havia assegurat públicament, que la reforma de la B-500 no seria de peatge”, com podeu veure i comprovar a la imatge extreta de la pròpia web del PSC que us adjuntem.

Independents per Mollet (IxM) ha defensat la necessitat de “millorar el traçat i les condicions d’aquesta carretera”, però ha rebutjat que es converteixi el nou traçat de la B-500, en una nova autovia, perquè  promourà un augment artificial en la mobilitat de vehicles a través d’un espai protegit i acabarà posant en col·lapse el sistema viari de la vall sud del Besòs” i perquè seria millor destinar els fons “a rescatar definitivament el peatge de Mollet de la C-33 i a endegar un actuació integral de millora del transport públic en aquest eix o una nova connexió ferroviària entre les dues comarques”.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics