23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


     Notícia  introduïda el dia: 27/11/2006                     Tema: Opinió
Catalunya ha de dir prou !!     
"És insultat, discriminat i anul·lat com a ésser tot aquell que neixi, treballi o visqui a Catalunya". Aquesta seria la nova adaptació en els temps que corren de la mítica frase del president Pujol. I és que per desgràcia, els catalans ens trobem immersos en una situació de profunda criminalització pel fet de pensar diferent.

Des d'Espanya ens arriba cap a la nostra terra, una ofensiva com mai recordada des dels temps franquistes amb l’objectiu d’eliminar-nos com a persones independents i de lliure pensament per les darreres situacions que s’estan donant a la vida política actual.

És del tot preocupant que per manifestar democràticament la voluntat del reconeixement i participació de les seleccions esportives catalanes en competicions oficials, se’ns acusi de radicals, separatistes i terroristes. És indignant que des dels mitjans de comunicació espanyols es faci una manipulació intencionada de les informacions envers Catalunya per desfigurar i distorsionar la realitat de la societat catalana. És vergonyós la política de la dreta (i de l’esquerra) espanyola, a l’hora d’erosionar, criminalitzar i desactivar tota proposta que es faci des de Catalunya amb l’objectiu d’aconseguir un millor autogovern.

Un exemple del que també hom creu impresentable és que joves independentistes siguin jutjats i condemnats amb penes de presó per manifestar una opinió a qualsevol carrer i mentrestant els senyor Jiménez Losantos i des de la seva Cadena COPE, d’audiència estatal, pugin insultar-nos de forma gratuïta sense cap mena de preocupació i sortir-ne lliure de càrrecs.

El Defensor de (su) Pueblo, el sr. Múgica, presenta inconstitucionalitat per l’Estatut "cepillao" dels Socialistes i Convergents catalans. El Consell de l'Audiovisual de Catalunya censurat i sense capacitat de decisió.... i molts altres exemples d’humiliació en la que ens trobem de forma diària...

I jo m’acabo fent la següent pregunta... A banda de la nostra pròpia cultura, llengua, història i tarannà, encara es pregunten perquè no volem pertànyer a "la España única i libre" ???  És que potser creuen que som babaus que em nascut ahir? És que potser creuen que ens deixarem trepitjar?

Doncs, NO !!!  El fet de ser català comporta la lluita del treball amb joc net, de la construcció de forma democràtica de la nostre autogovern. Mai caurem al joc dels que es fan dir defensors de la democràcia, quan l'única cosa que fan és criminalitzar tota aquella posició diferent a la seva manera de pensar. Per a una Catalunya respectada, per a la llibertat i la independència... cal treure pit i cridar: Sóc persona, vull ser respectada, vull la independència i sóc català !!!

Àdam López
Independents per Mollet ( IxM)  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics