Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet (IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !     Lluitant per millorar Mollet !           independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Racó Legal
Descàrregues
Contacta amb IxM

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !

El cuentu del TELE-ATRAC


El racó dels llibres
Mil cretins
En Quim Monzó presenta el seu darrer recull de relats.
Quaderns Crema.
10 euros.
Contra el fanatisme
Amos Oz , testimoni de les conseqüències del fanatisme, ens  proposa una manera raonada i  respectuosa de resoldre el dolorós conflicte israelo-palestí.
La Magrana.10 euros
La vida després de Déu

Tree ens explica, les pròpies experiències religioses, els orígens de la religió, les seves inconsistències i el perquè de la seva negació de l'existència de Déu.

Ara llibres. 16 euros

Tradicionari del Nadal català

Els orígens del Nadal i un bon recull del patrimoni etnogràfic de tradicions , creences i rituals a  Catalunya.
Ed. Pòrtic. 24 euros100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora.TV3 a traïció
 Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Perquè l'Espai agrícola i forestal de Gallecs  encara no ha estat inclòs al PEIN, malgrat les promeses dels partits del Governs català i molletà ?

-Perquè els mitjans de comunicació importants tenen por de fer públic l'escàndol de l'engany de " Cronopack" i els falsos premis ?

-Perquè  partits com Ciudadanos o el PIMO prenen el pèl a la gent presentant llistes a Mollet i despareixent el dia següent ?

-Perquè l'Equip de Govern té tanta afició a col.locar primeres pedres, i ja en van tres, de les obres del futur nou Hospital de Mollet ?

-Perquè cada cop hi ha més gent amb Independents per Mollet? 


Agraïments


Notícia  introduïda el dia:  31/12/2007         Tema:  Millorant  Mollet
2008:
Ja el tenim aquí !
Notícia  introduïda el dia:  28/12/2007         Tema:  Millorant  Mollet
Independents penja la llufa a "L'Aparador" de Museu Abelló
per "costós, elitista i allunyat dels ciutadans" 
Independents per Mollet (IxM) ha portat a terme avui, 28 de desembre, “dia dels Innocents”, una acció simbòlica per a expressar el seu desacord amb l’ús que actualment es fa de l’espai anomenat “l’Aparador” del museu municipal Joan Abelló”, per la seva condició de ser visible des de l’exterior, a peu de carrer.

Els independents molletans, han aprofitat la diada d’avui per a penjar la llufa a l’exterior de l’Aparador del Museu, així com per a desplegar el missatge “L’Aparador: innocentada permanent”.

Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  19/12/2007         Tema:  Millorant  Mollet
L'Ajuntament de Mollet instal.la senyals de trànsit
inexistents al codi de la circulació 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat  avui que l’Ajuntament de la ciutat, ha instal·lat en alguns carrers senyals de trànsit que no es corresponen amb cap de les oficialment reconegudes pel codi de circulació vigent.

Els independents molletans, han constatat aquest fet, després de rebre les queixes de diferents ciutadans, a la bústia electrònica de la formació.


En aquest sentit, Mercè Solé, d’Independents per Mollet (IxM), ha explicat que aquestes senyals, -com la que s’observa a la fotografia ...


Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  12/12/2007         Tema:  Millorant  Mollet
IxM atorga el premi " Caganer de l'any 2007"  
al Consistori municipal
pel " desastre de la rotonda de Can Pantiquet " 
Independents per Mollet (IxM) ha atorgat aquesta setmana, el guardó simbòlic del “Caganer del 2007“, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, al que han qualificat com “ el desastre de la rotonda de Can Pantiquet”,  en referència a les obres de remodelació que s’estan duent a terme en aquesta important porta d’entrada i sortida de la ciutat.

El Caganer de l’any, és el  premi que l’agrupació dels independents molletans, va instaurar ara fa quatre anys, per a distingir aquelles “actuacions, personalitats, empreses o institucions, destacades,  pels seus demèrits i la seva contribució, a afectar els drets i la qualitat de vida dels molletans i el nostre patrimoni cultural, territorial o natural”.

Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  09/12/2007         Tema:  Millorant  Mollet
BUTLLETÍ INFORMATIU
d'Independents per Mollet ( IxM) nº 28 


Ja està disponible on-line el nº 28 del nostre Butlletí Informatiu. Podeu descarregar-lo clicant l'icona .
Descarregar
Notícia  introduïda el dia:  08/12/2007         Tema:  Millorant  Mollet
Independents (IxM) alerta de la degradació
de la rotonda de Can Pantiquet 
Independents per Mollet (IxM) ha alertat del procés de degradació que està patint la rotonda de Can Pantiquet, arran de obres de remodelació que s’estan fent en tot aquest enllaç, que actua com a un important nus d’entrada i sortida, en connexió amb la carretera C-17.

El president i cap de llista d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha denunciat, que “la degradació de la rotonda va creixent dia a dia, multiplicant-se les llambordes i parts del paviment aixecades, reixes del clavegueram malmeses i barreres de formigó tombades..., "
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  04/12/2007         Tema:  Lliures i Rebels
D'ESCÀNDOL !
Saps quan ens costaran els polítics
i partits de l'Ajuntament? 

Ampliar aquesta imatge
Notícia  introduïda el dia:  29/11/2007         Tema:  Lliures i Rebels
Nombroses propostes de candidats a fer-se
el premi " Caganer de l'any" 2007 
El procés de recollida de propostes per a l’atorgament del premi anual “Caganer de l’any”, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, que es lliurarà per quart any consecutiu a la nostra ciutat, està que bull.

Durant aquests dies, estem rebent tota una varietat de possibles candidats al premi. La veritat és que motius i ganes, semblen no faltar-hi. Però només en pot haver un de guanyador cada any, i malgrat que alguns segueixen fent mèrits any rere any per a tornar a fer-se amb el guardó, creiem que és millor evitar-ne la reiteració.

Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  27/11/2007         Tema:  Lliures i Rebels
IxM crida a participar a la manifestació
del 1r de desembre  a Barcelona 
Independents per Mollet (IxM) ha fet una crida als ciutadans de Mollet a assistir a la manifestació nacional convocada per la Plataforma per Dret de Decidir (PDD),  el proper dia 1 de desembre a Barcelona, sota el lema "La Nació Catalana diu PROU! Tenim el dret de decidir  sobre les nostres infrastructures".
IxM, que en forma part de la Plataforma per Dret de Decidir (PDD),  des de la seva fundació, ha assenyalat que “la paciència dels ciutadans ja s’ha esgotat i ha arribat el moment que la societat civil prengui la iniciativa i reclami als Governs espanyol i català que deixin de prioritzar interessos electoralistes i solucionin els problemes que la societat catalana pateix dia a dia”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  19/11/2007         Tema:  Millorant Mollet
Independents denuncia els tres anys de paralització
de la inclusió de Gallecs al Pla d'Espais
d'Interès Natural (PEIN)
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la “nul·la diligència” del Govern de la Generalitat  per a donar compliment al seu compromís d’incloure l’espai rural de Gallecs al Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN).

Els
independents molletans, han recordat que després de l’aprovació del Pla Director de Gallecs, per part del Govern de la Generalitat a l’octubre del 2004, la Conselleria de Medi Ambient i Habitatgees va comprometre a tramitar la inclusió al PEIN,, d’aquestes més de 700 hectàrees compartides entre els municipis de Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau Solità i Plegamans, Lliçà de Vall, Polinyà i Montcada ”, per acabar amb prop de 40 anys d’amenaces urbanístiques.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  15/11/2007         Tema:  Millorant Mollet
IxM critica que es refaci l'únic tram acabat
de Pompeu Fabra quan encara falta mitja rambla per fer
Independents per Mollet (IxM) ha criticat avui obertament l’actuació que s’està duent a terme a la rambla Pompeu Fabra, del barri de l’Estació de França de Mollet.

Els independents molletans, han expressat la seva disconformitat amb diferents aspectes d’aquestes obres, així com sobre la seva urgència i priorització davant d’altres necessitats, que a criteri d’IxM, encara té la ciutat.

En aquest sentit, Adrià Viñas, membre del secretariat d’IxM, ha assenyalat que “a la ciutat hi ha d’altres actuacions més urgents”, i...
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  10/11/2007         Tema:  Millorant Mollet
Premi "Caganer de l'any 2007 "
Participa i digues la teva !
Independents per Mollet (IxM) ha obert aquesta setmana el procés de recollida de propostes per a l’atorgament del premi anual “Caganer de l’any”,personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, que es lliurarà per quart any consecutiu a la nostra ciutat.

El caganer de l’any, és el  premi que l’agrupació dels independents molletans, va instaurar ara fa quatre anys, per a destacar aquelles personalitats, empreses o institucions, que s’han distingit al llarg de l’any, “pels seus demèrits específics i per la seva contribució a mantenir deficiències que afecten els drets personals i col·lectius i la qualitat de vida dels molletans”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  07/10/2007         Tema:  Millorant Mollet
ACONSEGUIT !
Ràdio Mollet ja disposa de " RDS"
Independents per Mollet (IxM) ha celebrat l’assoliment d’una de les reivindicacions que aquesta formació ha vingut fent en els darrers anys,en el marc de la seva campanya de suport a la ràdio municipal: la dotació del sistema de radiodifusió de dades RDS.
Els independents molletans, han vingut reclamant la necessitat d’incorporar a les emissions de Ràdio Mollet el sistema RDS (Radio Data System) que permet afegir a una senyal convencional en modulació de freqüència -FM-, una informació addicional mitjançant la inclusió d’un canal que conté dades.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  18/10/2007         Tema:  Defensant els teus Drets
IxM denuncia l'estafa de " Cronopack"
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui, l’aparició d’un nou cas de publicitat fraudulenta a la ciutat, vinculat a les empreses “Promoteam” i “ Data Integral Action S.L” i a un sistema de venda sota pressió, com el que utilitzen empreses que ignoren els drets dels consumidors per la comercialització de “multipropietats”.

Els
independents molletans han alertat que estan arribant a milers de llars molletanes, avisos de recollida de premis, emesos per aquesta empresa, entre els que es prometen: “una pantalla plana LCD i una càmera digital”, que imiten sospitosament, l’albarà d’una empresa de missatgeria urgent inexistent, que es fa dir  “Cronopack”, amb el  text, “ Nos consta llegada de un envío remitido sin cargo alguno para usted. Para retirar su paquete / bulto debe llamar al telèfono abajo reflejado –902 518 999-.”  
Llegir més

Notícia  introduïda el dia:  08/10/2007         Tema:  Millorant Mollet
Independents denuncia una nova apagada a la ciutat
que afecta més de mil persones
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la manca de planificació i la mala qualitat dels serveis de subministrament elèctric i de manteniment de l’enllumenat dels que disposa la ciutat, que ve provocant talls i apagades continuades en els darrers mesos.

Els independents molletans han denunciat al respecte, que prop d’un miler de veïns de l’eix de la Rambla Pompeu Fabra, al barri de riera Seca, van romandre a les fosques ahir diumenge al mig dia, per un tall al subministrament elèctric de la zona que va durar més de tres hores.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  01/10/2007         Tema:  Gent x Mollet
Annaïs Garcia i Solé, número 2 d'IxM, premiada
pel Col.legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona
Annaïs Garcia Solé, membre del secretariat d'Independents per Mollet (IxM) i candidata número 2, de la nostra llista a les pasades eleccions municipals, ha estat premiada pel Col.legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona pel seu projecte de post-grau basat en la gestió de la coordinació de seguretat i salut.
Ja ho dèiem a la nostra campanya i no mentíem: Estem Preparats !
I com ja sabeu que ens agrada ser clars: als molletans que van preferir els polítics profesionals de sempre....pitjor per ells !

En nom de tots els companys i companyes d'IxM. Moltes Felicitats !
Podeu llegir aquí la crònica que li ha dedicat el Diari de Terrassa.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  29/09/2007         Tema:  Millorant Mollet
IxM alerta del perill d'accidents
a la rotonda de Can Pantiquet
Independents per Mollet (IxM) ha alertat avui del perill existent a les obres en curs de remodelació de la rotonda de Can Pantiquet.

Els independents molletans, han assenyalat que la remodelació de la rotonda de Can Pantiquet és una actuació positiva que cal dur a terme per a millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit d’aquest important nus d’entrada i sortida, amb connexió amb la carretera C-17.

El president i cap de llista d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha denunciat però, que amb motiu de les obres de remodelació de la rotonda i dels treballs d’urbanització de La Vinyota, “s’ha modificat substancialment l’espai transitable, amb la col·locació de barreres de formigó amb un criteri més que discutible i sense respectar les mesures mínimes de seguretat”. 
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  26/09/2007         Tema:  Millorant Mollet
IxM reclama que es revisi  i es canvii
la situació dels contenidors de residus 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat que la manca de mobilitat dels contenidors de recollida selectiva de residus ( vidre, envasos i paper), està elevant el perill potencial d’accidents de trànsit i provocant moltes molèsties a veïns i comerciants.

Els independents molletans, assenyalen que la ubicació dels contenidors de gran volum, a punts amb poca visibilitat, o davant d’edificis de veïns o dels establiments comercials, estan generant tot un seguit de molèsties pels conductors, veïns i establiments que els suporten, que no es poden mantenir indefinidament.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  22/09/2007         Tema:  Millorant Mollet
IxM aconsegueix l'obertura
del Museu Abelló durant el mes d'agost
Independents per Mollet (IxM) ha qualificat “d’èxit molt positiu per a la ciutat”, la bona acollida de la seva reivindicació continuada des de fa quatre anys: “que el Museu Municipal Joan Abelló, única instal·lació museística de la ciutat, no tanqués les seves portes durant el mes d’agost, per tal que pogués ser visitat pels ciutadans”.

La responsable de cultura i membre del secretariat d’Independents per Mollet (IxM), Annaïs Garcia i Solé, ha assenyalat que "l’obertura del Museu a l’agost, demostra que Independents per Mollet, fa propostes útils i positives per millorar la ciutat, i aquesta és la raó de ser d’IxM”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  12/09/2007         Tema:  Millorant Mollet
Independents reclama canvis a l'acte 
institucional de la Diada a Mollet
Independents per Mollet (IxM) no va prendre part enguany, per tercera vegada des del seu naixement com a formació política local, no va prendre part enguany, per tercera vegada des del seu naixement com a formació política local, età de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya de l’Onze de setembre.

El President i cap de llista
d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha explicat que els independents molletans, van realitzar la seva ofrena, dedicada enguany a la memòria d’en Lluís M. Xirinacs, al marge de l’acte institucional, “en coherència a la disconformitat que ja vam expressar els dos anys anteriors, sobre com es configura l’ acte i amb les modificacions que es van introduir i que es mantenen enguany”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  10/07/2007         Tema:  Millorant Mollet
Independents reclama que  el pregó
de Festa Major el faci gent de Mollet
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui la necessitat d’avançar cap a un nou model de  la  Festa Major d’estiu de la ciutat, perquè “el model actual, es manté gairebé igual que fa dues dècades, i actualment ja està esgotat.”

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president dIndependents per Mollet (IxM), ha assenyalat que “una de les primeres coses cal modificar amb urgència, és el primer acte, el pregó inicial de la Festa Major d’estiu".
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  03/07/2007         Tema:  Millorant Mollet
761.700.391”
Descobreix l'enigma del número màgic  !


Independents per Mollet (IxM) us convida articipar 
en un joc de descoberta relacionat amb l’actualitat política de la nostra ciutat.

El joc consisteix en endevinar l’enigma del número màgic, 761.700.391”, que IxM difondrà properament en diferents materials, octavetes i cartells.

Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  27/06/2007         Tema:  Drets Personals
28 de juny.
Volem la bandera arc-iris a l'Ajuntament !
Independents per Mollet (IxM) ha expressat avui la seva solidaritat amb la celebració, el proper 28 de juny, del Dia Internacional per l’Alliberament de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals.

La cita anual del 28 de juny, commemora la revolta iniciada en “Stonewall”, un bar gai de Nova York, que patia continuades ràzzies policials. Aquell 28 de juny de 1969, clients i treballadors  es van fer forts al local per a defensar el seus drets i respondre l’agressió policial. L’enfrontament es va estendre per tot el Greenwich Village. Aquells fets van sacsejar els principis morals i sexistes de
 les societats occidentals. 
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  04/06/2007         Tema:  Eleccions Municipals
535 gràcies ! 
Després de les eleccions del passat diumenge 27 de maig toca fer valoracions. Ja veieu que hem preferit fer-les passats uns quants dies,per prendre la distància adequada i fugir de primeres impressions que solen ser les menys assenyades i les menys útils per a treure’n conclusions de profit.

Primer de tot, vull agrair en nom propi i de tots els companys i companyes d’Independents per Mollet (IxM), el suport que hem rebut de 535 ciutadans i ciutadanes de Mollet. Aquest és un bagatge important que estimem. Ara tenim 535 raons més per a seguir treballant per la nostra ciutat i per fer-ho encara molt millor.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  25/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
S'ha acabat la campanya electoral !
La campanya electoral d'Independents per Mollet (IxM), per aquestes eleccions municipals 2007 ha tocat a la seva fi. Han estat quinze llargs dies de treball, per intentar fer arribar als nostres conciutadans, la il.lusió i les propostes del nostre projecte alternatiu per millorar Mollet.

Ha estat un gran treball en el que ha primat l'esforç d'un col.lectiu de gent molt ferma que ha superat totes les dificultats que s'han anat plantejant amb confiança i bon rotllo.  Ara toca reflexionar i que cadascú faci el que consideri que és millor pel futur de la nostra ciutat.

A tots i a totes els que heu compartit amb nosaltres aquests dies,

MOLTES GRÀCIES !

La gent d'Independents per Mollet ( IxM)
Notícia  introduïda el dia:  23/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Independents per Mollet ( IxM)
Vídeo " Zona verda o selva a Can Prat ?"
Aquí teniu un bon exemple del que diem quan afirmem que cal millorar moltes coses de Mollet. Un exemple de que hi ha d'altres Mollets que no surten per la tele, ni a les propagandes de l'Equip de Govern. Una zona verda al polígon de Can Prat, que podrien estar utilitzant els ciutadans i els treballadors, amb una font que quasi no es veu coberta per la vegetació i les males herbes. On és el manteniment dels polígons ?

Aquesta informació la podreu sentir per Ràdio Mollet, però no la veureu per Canal Mollet TV. La imposició de blocs informatius que han fet els partits dels poderosos, fa que els ciutadans no puguin veure la nostra denúncia d'aquesta tema. Malgrat això, Independents per Mollet (IxM) hem volgut fer-vos arribar aquest tema amb els nostres modestos recursos. Ningú callarà la nostra veu. Aquí teniu aquest vídeo casolà,  però com IxM lliure i rebel  !
Notícia  introduïda el dia:  22/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
El millor programa d'Esports per millorar Mollet ! 
Aquí tens una altra raó més per votar Independents per Mollet (IxM) el proper diumenge 27 de maig. El que molta gent ha qualificat ja com el millor programa d'Esports, per millorar Mollet. Ja està disponible on-line. Podeu descarregar-lo clicant l'icona .
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  22/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Mollé me mata ...
Notícia  introduïda el dia:  20/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Independents per Mollet es reivindica
com "la sorpresa d'aquestes eleccions 
Independents per Mollet (IxM) va celebrar ahir dissabte, davant de prop de tres-centes persones, el seu acte central d’aquesta campanya electoral per a les eleccions municipals del proper diumenge 27 de maig, convertint-se així en l’acte amb més participació que ha celebrat mai la formació independent a la ciutat, des de la seva creació i en un dels més exitosos d'aquesta campanya electoral.

Llegir més i veure reportatge fotogràfic

Notícia  introduïda el dia:  20/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Enquestes electorals
Aquest setmana vinent la premsa comarcal, publicarà les primeres enquestes amb mostres de Granollers i Mollet. A la nostra ciutat alguns polítics polítics esperen amb delit que hi arribin les noves que presumeixen avalaran les seves possibilitats d’obtenir uns bons resultats.

A mi particularment, no m’han agradat mai les enquestes, que sovint tiren de la corda del grup polític o econòmic que les han encarregades.

Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  18/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Independents per Mollet ( IxM)
Vídeo de campanya nº 4
Notícia  introduïda el dia:  18/05/2007         Tema:  El Racó Legal d'IxM
És legal la descàrrega de música per l'Emule ?
La base de la il·legalitat, es basa, principalment, en el Art. 270 del Código Penal, que diu, entre altres,  que “Será castigado con la pena de prisión de seis meses a dos años y multa de 12 a 24 meses quien, con ánimo de lucro y en perjuicio de tercero, reproduzca, plagie, distribuya o comunique públicamente....”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  16/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Independents per Mollet ( IxM)
Vídeo de campanya nº 3
Notícia  introduïda el dia:  16/05/2007         Tema:  Eleccions Municapals
Baixa't el RESUM DEL PROGRAMA 
d'Independents  per Mollet ( IxM)
Ja està disponible el resum del nostre programa municipal, per a les eleccions del proper diumenge 27 de maig. Podeu descarregar-lo clicant l'icona .
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  15/05/2007         Tema:  Millorant  Mollet
Independents per Mollet ( IxM) en desacord
amb els blocs als informatius municipals
Independents per Mollet (IxM) ha expressat avui, el seu desacord amb l’aplicació de blocs amb minutatge restringit,per la cobertura de l’actualitat informativa de la campanya electoral a la ciutat.

Els independents molletans han manifestat que aquesta pràctica, tot i ser legal, va en contra de l’interès informatiu i dels principis professionals més elementals del periodisme.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  14/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Baixa't el tríptic informatiu de les municipals
d'Independents  per Mollet ( IxM)
Ja està disponible el tríptic informatiu de les eleccions municipals 2007 d'Independents per Mollet ( IxM). Podeu descarregar-lo clicant l'icona .
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  14/05/2007         Tema:  Millorant  Mollet
Independents denuncia el perill del sobrevol massiu
del nucli urbà pels aerotaxis del circuit
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui, el massiu sobrevol del nucli urbà de Mollet, per part d’helicòpters en direcció al circuit de Catalunya de Montmeló,que ha patit la ciutat durant aquest cap de setmana.

Els independents molletans han constatat que des de divendres al matí fins al vespre de diumenge, s’han registrat més de dos-cents sobrevols de l’espai aeri de la ciutat, per part d’helicòpters que realitzant la funció d’aerotaxis per a traslladar passatgers a les instal·lacions del circuit català, sent fàcilment observables des de qualsevol carrer cèntric de la ciutat, pel soroll que provoquen.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  13/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Independents per Mollet ( IxM)
Vídeo de campanya nº 2
Notícia  introduïda el dia:  13/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
IxM denucia destrosses als plafons electorals
i alerta de l'ús indegut de banderoles 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la destrossa de material electoral de la seva candidatura, produïda després del concert que ERC va celebrar aquest cap de setmana, al Centre Cívic de Can Pantiquet de la nostra ciutat.

Els independents molletans han explicat que, tal i com ja va succeir a l’anterior campanya, els espais procurats per l’Ajuntament de Mollet, per a col·locar propaganda electoral d’IxM, “van aparèixer, després de l’acabament d’aquest acte, destrossats al terra”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  12/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Independents per Mollet ( IxM)
Vídeo de campanya nº 1
Notícia  introduïda el dia:  12/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
El primer cartell de la campanya 
Amb la col·locació del nostre primer cartell a la Rambla, donem inici oficial a la campanya electoral. Sempre m’ha agradat aquest primer dia.
Es respira la il·lusió de la gent, de totes les forces polítiques, i m’agrada pensar que el bon clima que sol haver-hi, es mantindrà durant els següents quinze dies que ens esperen. L’experiència em diu però que una cosa són els desitjos i altra la realitat.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  8/05/2007         Tema:  Eleccions Municipals
Manifest d'Independents per Mollet ( IxM) 
Ara fa quatre anys que un conjunt de ciutadans i ciutadanes, ens uníem per formar Independents per Mollet (IxM).

Naixia de la il·lusió i l’experiència
de ciutadans com tu, farts de veure com molts dels polítics als que sempre hem votat, es preocupen més de col·locar-se i mantenir-se al càrrec que de solucionar els problemes que tenim els molletans.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  3/05/2007         Tema:  Millorant Mollet
Independents per Mollet ( IxM) reclama mesures per
reduir la velocitat  a  Avgda de Caldes-Agricultura 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la perillositat de la cruïllade l’Avgda de Caldes amb el carrer de l’Agricultura, al barri de la Plana Lledó.

Els independents molletans, han rebut les queixes de veïns de la zona, preocupats per la mala regulació del trànsit de vehicles que suporta la zona, per la velocitat a la que alguns hi circulen i per la manca de respecte de la prioritat de pas dels vianants.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  2/05/2007         Tema:  Butlletí IxM
BUTLLETÍ INFORMATIU
d'Independents per Mollet ( IxM) nº 26 
Ja està disponible on-line el nº 26 del nostre Butlletí Informatiu. Podeu descarregar-lo clicant l'icona .
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  30/04/2007         Tema:  Eleccions  Municipals
Mulla't ara, o després no et queixis... 
Ara s’acosta ja el moment de mullar-se. Vols seguir queixant-te que els polítics als que vas votar fa quatre anys no “foten un brot” per complir el que van prometre ?

Ets dels que passa de tot i el dia 27 de maig, preferirà passar el dia a la platja ? Doncs després no et queixis. Ets dels qui prefereixen una marca electoral perquè surt per la tele, encara que no hagi fet res més que posar un tipus despullat en un cartell ? Estàs en el teu dret, però després no et queixis.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  23/04/2007         Tema:  Millorant Mollet
Independents per Mollet ( IxM) reclama un espai
a una escola pel " Casal d'Estiu Assís "
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui que el Casal d’Estiu Assísno podrà dur-se a terme enguany per la manca d’un espai adequat on poder ubicar-lo.

Els independents molletans, han explicat que els monitors de l’Esplai Xivarri, que organitza anualment aquest casal d’estiu, s’han vist obligats a suspendre’l per la negativa de l’Ajuntament a cedir un espai en alguna de les escoles de la ciutat, per acollir-lo, durant les vacances d’estiu.
Llegir més

 

Notícia  introduïda el dia:  19/04/2007         Tema:  Millorant Mollet
Independents per Mollet ( IxM) reclama que
els pàrkings  cobrin pel temps real d'estacionament
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat que els pàrkings municipals abandonin l’actual fórmula de cobrament per hora/ fracció i cobrin només pel temps real d’estacionament.

Els independents molletans, han recordat que en l’actualitat, les tarifes d’aquests aparcaments estableixen “pagar per hora o per fraccions d’hora d’estacionament” i han assenyalat que això contravé la “Ley 44/2006, de 29 de desembre, de millora de la protecció dels consumidors i usuaris”, que assenyala que “los aparcamientos deberán por su parte cobrar el precio determinado en función del tiempo real de prestación del servicio, es decir, el precio se pactará por minuto de estacionamiento, sin posibilidad de redondeos a unidades de tiempo no efectivamente consumidas o utilizadas”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  18/04/2007         Tema:  Conversant amb...
Volem una ciutat que funcioni,
començant pel nostre dia a dia 
Conversant amb Mercè Solé - ”Mensi. nº 4 de la candidatura d'IxM. Treballadora de l’Hospital de Mollet. Exregidora del’Ajuntament. Ha estat coordinadora de l’Àrea de Serveis Personals, regidora d’Ensenyament i de Promoció de la ciutat. Fundadora de l’equip de sofball  de Mollet  i  de les colles de Morats i Torrats. Membre del Ball de Diables.

Ara és el moment d’Independents per Mollet ( IxM).

És ben clar. Votant als mateixos de sempre, seguim tenint els mateixos problemes de sempre. Per canviar les coses cal obrir un nou espai i que entri aire fresc. La majoria dels partits polítics molletans estan mancats de voluntat i d’ imaginació, Estan malalts de conformisme, els causa urticària que Independents per Mollet (IxM) pugui aconseguir un bon resultat i tornaran a utilitzar males arts per intentar evitar-ho.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  18/04/2007         Tema:  Millores a la Web
Millores a  la web 
La nostra web va creixent, cada cop es van incorporant nous continguts i cada cop va sent més útil per acostar-vos una mica del treball que dia a dia anem fent la gent d'Independents. Ara va arribant ja el moment  de fer una mica de dissabte, per això estem preparant alguns canvis que properament podreu veure i que segur que  contribuiran a millorar-la.
Notícia  introduïda el dia:  12/04/2007         Tema:  Millorant  Mollet
Les obres de la Vinyota incompleixen
la normativa de seguretat de les grues
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat que les obres de construcció d’habitatges que desenvolupen conjuntament l’Ajuntament de Mollet i l’Obra Social de “la Caixa”, al nou barri de la Vinyota, incompleixen sistemàticament la normativa de seguretat de les grues torre.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, Candidat a l’Alcaldia per Independents per Mollet (IxM) ha denunciat que el 50% de les grues torre inspeccionades en aquestes obres actualment en marxa, “mantenen càrregues de gran tamany, suspeses del ganxo principal, un cop finalitzada la jornada laboral”, tal i com prova la fotografia que s’adjunta.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  11/04/2007         Tema:  Opinió
Quatre anys de temps perdut ( o no) 
Arriben les eleccions municipals i els partits ja comencen a preparar tota la maquinària per poder convèncer a l’electorat que la seva opcióés la millor per aconseguir un poble més pròsper i amb més futur, amb les solucions a tots el problemes del dia a dia que s’han de solucionar de la millor manera possible. Els partits presenten la feina feta i el programa de les accions que han de portar a terme durant els propers quatre anys.
A Mollet no és una excepció i els partits ja comencen a prendre una posició determinada per afrontar aquest cicle electoral.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  10/04/2007          Tema:  Campanya Peatge
Els descomptes del peatge en "hores vall"
són una mera campanya d'imatge
Independents per Mollet (IxM), ha criticat el descompte del 40%aplicat per la concessionària ACESA, al peatge de Mollet, de l’autopista C-33, aquesta setmana, durant les hores vall de les matinades dels dies 5 al 10 d’abril, d’aquesta Setmana Santa. (Hores Val C-33: De les 23 a 24h,  llevat del dia 9, que s’estendrà també de 0 a 8h i del dia 10 que es limitarà de 0 a 1h.).
El president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha criticat que el Govern i la concessionària s’instal·lin reiteradament “en una posició que es ve demostrant fracassada any rera any”...
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  3/04/2007          Tema:  Eleccions Municipals
Eleccions Municipals 2007:
La candidatura d'Independents per Mollet (IxM)
Independents per Mollet (IxM) va presentar, aquest passat 30 de març, la que serà la seva candidatura electoral per a les eleccions municipals del mes de maig,.  L’acte va tenir lloc al Centre Cultural “La Marineta”.

El president d’Independents per Mollet ( IxM) i candidat a l’Alcaldia per IxM, Jesús M. Carrasco, va  detallar la composició de la candidatura dels independents molletans, sense números i sense títols, “perquè aquí tothom és igual d’important, des del primer fins l’últim”. 
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  31/03/2007          Tema:  Millorant Mollet
Independents reclama millores urgents
al Pevelló Esportiu de Riera Seca 
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat a l’Equip de Govern municipal que presti més atenció al manteniment del pavelló esportiu de Riera Seca i que introdueixi millores per a facilitar les activitats que allà s’hi porten a terme.

Els independents molletans, han recordat que aquest pavelló acull la pràctica esportiva de tot un ventall d’equips de diferents categories d’hoquei sobre patins, de patinadors i patinadores, de ciutadans que hi participen en activitats organitzades pel propi Ajuntament, així com de diferents esdeveniments esportius de tota mena.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  27/03/2007          Tema:  Lliures i Rebels
Presentació de la candidatura municipal
d'Independents per Mollet ( IxM)
Independents per Mollet (IxM) presentarà  en roda de premsa, la que serà la seva candidatura electoral per a les eleccions municipals del mes de maig, el proper divendres dia 30 de març a les 20,30h.

L’acte tindrà lloc al Centre Cultural “La Marineta”, de la plaça de l’Església  s/n, de la ciutat baixvallesana.

Notícia  introduïda el dia:  26/03/2007          Tema:  Drets Personals
NOU ! Obrim la nova secció "El Racó Legal "
Parlem de la legítima defensa
Últimament, els robatoris amb força son, per desgràcia, bastant habituals. Hem tingut notícies del "cas Tous" i similars i sentim comentaris com que la Llei està feta a favor dels delinqüents o que primer ens han de disparar perquè tinguem dret a defensar-nos.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  21/03/2007          Tema:  Millorant Mollet
Acció d'Independents per Mollet per reclamar
el repintat dels passos de vianants
Independents per Mollet (IxM) ha portat a terme aquest cap de setmana una acció reivindicativa per a reclamar el repintat dels passos de vianants de moltes zones de la ciutat.

Els independents molletans, han vingut alertant des de fa temps del mal estat en que es troben molts dels passos de vianants d’algunes zones de la ciutat, que s’han convertit en pràcticament invisibles perquè no es repinten amb la periodicitat necessària.

Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  19/03/2007          Tema:  Lliures i rebels
Independents per Mollet posa en marxa
una secció d'assessorament legal a la web
Independents per Mollet (IxM) ha presentat avui la creació de "El Racó Legal "un nou espai  a la web de la formació, dedicat a informar els ciutadans sobre qüestions normatives i legals que afecten el dia a dia dels ciutadans.

Els independents molletans, han celebrat recentment els cinc primers mesos de vida de la seva web, valorant positivament la seva utilitat com una eina interessant i complementària per a acostar el treball d’IxM als ciutadans.
Llegir més
 Notícia  introduïda el dia:  16/03/2007          Tema:  Lliures i rebels
No ens callaran !
Concurs rebel d'IxM davant la censura informativa
dels mitjans de comunicació de Mollet
Fa quatre anys que ho intenten.... però no ho han aconseguit. Tampoc ho aconseguiran ara. A la gent d'IxM no ens callaran. Per això convoquem aquesta mena de concurs, lliure i rebel, com nosaltres... Què molestem  ?  Que els moqui la iaia.

Si voleu comprovar-ho us convidem a participar al nostre concurs rebel. IxM regalarà tres samarretes a les tres primeres persones que trobin dues notícies o referències dels temes denunciats o proposats per Independents per Mollet (IxM), a les planes dels mitjans escrits de comunicació de Mollet, publicats a les darreres quatre setmanes.

Apa, animeu-vos. Què hi ha molts mitjans i moltes edicions en aquestes darreres quatre setmanes...A més tenint en compte que no hem deixat de treballar, no hauria de ser tan difícil, no ?
Llegir més
     Notícia  introduïda el dia:  16/03/2007          Tema:  Millorant Mollet
Independents per Mollet proposa una ubicació
definitiva per les instal.lacions de Ràdio Mollet
Independents per Mollet (IxM) ha proposat avui que es doti l’emissora municipal Ràdio Mollet del Vallès, d’una ubicació amb caràcter definitiu per tal que pugui realitzar la seva tasca amb les condicions adients.

Els independents molletans, han recordat que l’Equip de Govern ( PSC-CiU), als darrers tres anys, “ha anat anunciant successivament diferents possibilitats sense ser capaç de concretar definitivament la nova ubicació que les instal·lacions de Ràdio Mollet necessiten”, per la urgència de les reformes a efectuar a la seu actual de l’edifici de l’avinguda de Jaume I.
Llegir més
   Notícia  introduïda el dia:  15/03/2007           Tema:  Conversant amb...
"Aportem idees a peu de carrer,
sense submissions a ningú "
Conversant amb en David Puigdomènech.
Nº 3 d’IxM
. 32 anys. De Cal Saleta i Cal Pelat. Treballador de l‘Ajuntament de Mollet, actualment responsable del C.C. L’Era. Membre fundador dels Castellers de Mollet i casteller de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Graller del grup“ Toc de Gralla”.


David, Independents per Mollet, es presenta a les eleccions municipals, en solitari i sense cap vinculació amb cap altre partit o coalició. Perquè ?
Vam fundar IxM per treballar pel poble des de la llibertat de no haver de dependre de ningú, ni seguir  interessos que venen de fora de Mollet. Vam emprendre el camí sols i sols seguirem. Som una força lliure, nova i diferent, de gent que té una idea clara de ciutat perquè la viu cada dia a peu de carrer i no des de despatxos ampul·losos.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  14/03/2007            Tema:  Millorant Mollet
L'Ajuntament no controla bé la retirada
dels comptadors provisionals d'obres
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui a l’Ajuntament que millori el control i seguiment de la retirada dels comptadors elèctrics provisionals que s’instal·len als edificis en obres, mentre dura la seva construcció.

Els independents molletans, han detectat diverses irregularitats en edificis de nova construcció que mantenen aquests comptadors fins i tot mesos després d’haver-se acabat les obres.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  12/03/2007            Tema:  Lliures i Rebels !
Mediadors als Serveis de Salut  de la ciutat
Només cal sortir al carrer per a veure que la nostra, comença a ser ja una ciutat visiblement multicultural.

L’arribada de col·lectius numèricament importants de nous molletans, provinents d’àmbits geogràfics amb cultures i tradicions molt diferents, suposa un enriquiment molt positiu per l’aportació diversa d’aquestes noves realitats fan a la vida de la nostra ciutat, però també fa més evident  la necessitat d’articular mecanismes innovadors que garanteixin tant, la seva igualtat d'oportunitats, d'autonomia personal, de drets i de participació en tots els àmbits socials, com el manteniment de la necessària cohesió social de la nostra col·lectivitat.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  3/03/2007            Tema:  Lliures i Rebels !
Fes-te independent !
Vine amb Independents per Mollet ( IxM)
Ja pots adherir-te "on-line" a Independents per Mollet ( IxM). Clica a l'esquerra de la pantalla sobre el cartellet de " Dark Vader" i envia'ns les teves dades. Ens posarem en contacte amb tu.
Notícia  introduïda el dia:  2/03/2007            Tema:  Millorant Mollet
ACONSEGUIT:
L'Ajuntament fa neteja al polígon de can Magarola
arran de les denúncies d'IxM
Independents per Mollet (IxM) ha celebrat l’execució, per part de l’Ajuntament, d’una actuació per a netejar les voreres i espais comuns dels carrers del polígon industrial de Can Magarola.

Els independents molletans, han vingut denunciat reiteradament en els darrers mesos que l’estat dels carrers de la majoria dels polígons industrials “era molt deficient”, i que en alguns d’ells, com el de Can Magarola, “es feia quasi impossible transitar-hi per algunes voreres, perquè la vegetació havia envaït tot l’espai disponible per manca de manteniment, i en molts punts les males herbes havien arribat a ocultar la senyalització dels carrers”.
Llegir més
  Notícia  introduïda el dia:  27/02/2007            Tema:  Lliures i Rebels
BUTLLETÍ INFORMATIU
d'Independents per Mollet ( IxM) nº 25
Ja està disponible on-line el nº 25 del nostre Butlletí Informatiu. Podeu descarregar-lo clicant l'icona .
Descarregar
     Notícia  introduïda el dia:  27/02/2007            Tema:  Millorant Mollet
Independents denuncia una nova
tala massiva d'arbres a Mollet
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat la tala d’una vintena de plataners del carrer d’Ambrós i Lloreda, del barri de Can Borrell, en una zona on no és prevista cap actuació urbanística.

Els independents molletans, han recordat que aquesta tala massiva, que ha afectat la pràctica totalitat de l’arbrat d’una de les dues voreres d’aquest carrer,  és la segona que realitza l’Ajuntament en menys d’un mes, atemptant així novament, contra el patrimoni públic natural de tots els molletans.
Llegir més
   Notícia  introduïda el dia:  26/02/2007             Tema:  Millorant Mollet
 La il.luminació pública torna a fer figa
per quart cop en dos  mesos, a Riera Seca
Independents per Mollet (IxM) ha reiterat avui la seva denúncia sobre mala qualitat dels serveis de subministrament elèctric i de manteniment de l’enllumenat dels que disposa la ciutat, que ve provocant talls i apagades continuades en les darreres setmanes.

En aquest sentit, el president d' Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha denunciat al respecte, que la plaça dels Ferrers i el carrer de les Puntaires, ubicats al bari de la Riera Seca, “han quedat per quart cop al que portem d’any, a les fosques, perquè el sistema de fanals allà instal·lat ha deixat novament de funcionar durant aquest cap de setmana”.
Llegir més
   Notícia  introduïda el dia:  22/02/2007             Tema:  Millorant Mollet
IxM denuncia la manca de senyalització
de l'Escola de Policia i de Bombers de Catalunya
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la manca de senyalització dels accessos de l’Escola de Policia  i de Bombers de Catalunya, ubicada a Mollet del Vallès.

Els independents molletans, han recordat que les instal·lacions de l’Escola de Policia de Catalunya, estan ubicades en un autèntic nus de comunicacions, on s’entrecreuen entrades i sortides de l’autopista A-7, amb la N-152 i les connexions amb els nuclis urbans de Mollet i de Parets de Vallès.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  20/02/2007             Tema:  Lliures i Rebels
BUTLLETÍ INFORMATIU
d'Independents per Mollet ( IxM) nº 25
En breu estarà disponible on-line el nº 25 del nostre Butlletí Informatiu. Podreu descarregar-lo clicant l'icona .
Descarregar
Notícia  introduïda el dia:  14/02/2007               Tema:  Lliures i Rebels
4 anys d'intens treball per millorar Mollet
Independents per Mollet (IxM) complim  avui  14 de febrer, el nostre quart aniversari, des de la nostra fundació tal dia com avui, de l’any 2003. 

Han estat quatre anys de treball intens, per millorar Mollet. Els que ens coneixeu sabeu que malgrat la modèstia dels nostres recursos, no ens ha faltat mai la il·lusió, ni les ganes de fer una ciutat cada dia millor. No hem parat de treballar ni un sol dia, i com ja sabeu, podeu estar ben segurs, que no ho deixarem de fer.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  13/02/2007               Tema:  Lliures i Rebels
No passa només a la tele
Escric aquesta carta i encara no sé des de quin paper fer-ho, si com a membre d’Independents x Mollet, que lluitem per tenir una ciutat millor i no hem volgut mai utilitzar el tema de la seguretat com arma política, com a ciutadana de Mollet afectada per tot allò que passa a la ciutat o simplement com a filla d’un afectat.
Aquesta setmana m’he adonat, per força, que hi ha coses que no passen només a la TV.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  13/02/2007               Tema:  Millorant Mollet
IxM reclama la rotació periòdica
 dels contenidors de recollida selectiva
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui un canvi en la gestió dels punts de recollida selectiva de paper, vidre i envasos, especialment pel que fa als eixos comercials de la ciutat.
Els independents molletans, han explicat que la ubicació dels contenidors de gran volum, davant d’edificis de veïns o dels establiments comercials, generen tot un seguit de molèsties pels establiments que els suporten, que no es poden mantenir indefinidament.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  12/02/2007               Tema:  Millorant Mollet
ACONSEGUIT:
 Telefònica fa arribar l'ADSL a tota la ciutat
Independents per Mollet (IxM) ha informat avui que arran de la denúncia efectuada per la formació molletana, l’empresa Telefònica ha efectuat millores a les línies d’algunes zones de la ciutat, per tal de fer arribar el servei d’ADSL..
Els independents molletans, van denunciar recentment, que en algunes zones de la ciutat, com és el cas d’alguns carrers del nord del barri de Can Pantiquet, els usuaris que ho desitjaven “es veien impossibilitats de poder accedir al servei ADSL , que presten diferents empreses per la manca de modernització de les seves línies telefòniques”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  31/01/2007               Tema:  Millorant Mollet
IxM denuncia les molèsties que provoquen
 als veïns les obres de la Vinyota
Independents Mollet (IxM) ha denunciat les molèsties que estan provocant al veïns del barri de Riera Seca, les obres de construcció del nou barri de la Vinyota.

La portaveu del secretariat i nº 2 d’Independents per Mollet (IxM), Annaïs Garcia i Solé, ha explicat que les molèsties que “cada dia que passa van en augment”, venen motivades principalment “per la utilització intensiva de maquinària pesant, com compactadores i piconadores arran de les façanes de les vivendes existents de la zona de rambla Pompeu Fabra”, i ha assenyalat que “ a més del soroll insuportable que comporten, estan provocant vibracions molt importants a totes les vivendes, el que genera intranquil·litat als veïns sobre una possible afectació de l’estructura dels blocs”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  31/01/2007               Tema:  Campanya Peatge
Independents per Mollet qualifica de " falsa"
 la gratuïtat del peatge amb " Tele-Atrac"


Independents per Mollet (IxM) ha manifestat avui el seu rebuig frontal “a l’obligatorietat de disposar del  dispositiu de pagament electrònic, anomenat Via-T i a la limitació només per a usuaris habituals, per accedir a la “presumpta gratuïtat” de pas de la barrera del peatge de Mollet de l’autopista C-33”, que entrarà en vigor demà, 1 de febrer.

Els independents molletans, han recordat que des de l’entrada del govern tripartit –l i II-, el preu de la barrera de Mollet, s’ha incrementat un 20%  i que enguany enlloc de congelar el seu preu, aquesta barrera s’ha incrementat  un 2, 4 % més .
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  23/01/2007               Tema:  Millorant Mollet
IxM denuncia la tala massiva
d'una trentena d'arbres a Riera Seca
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat la tala d’una trentena d’arbres de la Plaça dels Ferrers i de la rambla Pompeu Fabra, del barri de la Riera Seca de la ciutat baixvallesana, on s’estan duent a terme els treballs d’urbanització del nou barri de la Vinyota.

Els independents molletans, han recordat que aquests arbres –lledoners i oms, principalment-, formaven part del patrimoni natural públic de la ciutat i havien esdevingut ja un element característic del paisatge urbà d’aquesta zona.
Llegir més
Més notícies, més accions, més treball d'IxM per millorar Mollet
Pàgina 1  / Pàgina 3

PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !


Disseny i producció: RK i ETZI Disseny


IxM TV

Canal Youtube d'IxM
La Tele Rebel !
Nou !
-Independents per Mollet ( IxM) denuncia la tala d'una vintena d'arbres de Berenguer III i Rafael de Casanova.
-Nou vídeo de la Cassolada Ciutadana contra el pàrking de pagament del Pla de les Pruneres.
-Continúa la rebel.lió veïnal: Cassolada contra el pàrking de pagament de les Pruneres.
-IxM denuncia les males arts de l'Equip de Govern per intentar aturar la campanya de les Pruneres.
Col.labora amb IxM
Ajudan's a seguir
sent lliures,
A seguir sense
dependre de ningú.
Compte de suport
2013-0130-79-
0201834510

Cartell Municipals


Baixa't el nostre cartell de les municipals 2007
Premi Caganer 2007


2007- Atorgat al Consistori molletà pel " desastre de la rotnda de Can Pantiquet" 

Gràcies a tots i totes
els qui ens heu fet arribar les vostres propostes.
Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29
El blog del Candidat
Nous articles
Actualitzat el 17/07/08Jesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Decideixo decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
CUP- Candidatura
d'Unitat Popular
Estat propi
Mitjans